Checking if this forum is still alive on 01/21/2025
Dobra tema.
Moguci razlog neaktivnosti foruma.
1.Pozdrav
Naš automatizirani filtar za neželjenu poštu, Akismet, privremeno je sakrio vašu objavu u odjeljku “Prvi koraci u zajednici Efect: raznolikost i povezivanje” radi pregleda.
Član osoblja uskoro će pregledati vašu objavu, a uskoro bi se trebao pojaviti.
Ispričavamo se zbog neugodnosti. 13 dana a uskoro moze potrajati i godinama sve kako ko gleda
2. Archi
Hvala što ste se pridružili zajednici Effect House i dobrodošli!
- Ja sam samo robot, ali naše ljubazno osoblje također je tu da vam pomogne ako trebate doći do osobe.
- Iz sigurnosnih razloga privremeno ograničavamo što novi korisnici mogu učiniti. Dobit ćete nove sposobnosti (i značke) kako vas upoznamo.
- Vjerujemo u civilizirano ponašanje zajednice u svakom trenutku.
Ako želite saznati više, odaberite u nastavku i označite ovu osobnu poruku. Ako to učinite, možda će biti u vašoj budućnosti!
prosao sve obuke sa Archi Daljih informacija nema.
3.Ulaskom na forum pole dva ti pegleda gubi se i stopa.blokira.i ponovo moras izaci i uci i tako ako me sta zanima ja moram stalno ulaziti i izlaziti,.npr neko drugi ce samo izaci i nevraca seto se meni desava a nisam upoznat sa ostalima dali imaju isti problem pa ovo i ako mislim da je sve ok mozda ja imam problem sa azuriranjem
4.Vecina dodze tu zbog unovcavanja.pogledate teme koje govore o novcu i monetizaciji i nihove pregledeA forum bi trebala da bude zajednica da djelimo razlicita misljenja i zbog zabave i ucenja.A koristenje foruma je danas toliko pojednostavljen.tj poboljsan da pises na svom maternjem jeziku ,a da ga drugi citaju na svom jeziku,sto olaksava svim krajevima svijeta.,samo kad se sjetim nekih unazad10 godina kakav je bio pa svi skupa bili.
Ja se izvinjajem na dugoj poruci i imajte na umu mozda nece biti prevod precizan.
I ovo je moje misljenje.Jer ja kao pocetnik mislim mozda negdje grijesim,
A ako ostali pocetnici imaju problema kao ja,ja vjerujem da ce mnogi odustati.
jJa imam razumjevanja jer i sam forum je nov i treba neke stvari da se sloze.al se nadam dace biti bolje.
LP.i uzivajte. mediacinaEf